Orcon MVS-15R woonhuisventilator

€350,00 (Prijs is inclusief montage)
Artikelnummer: 21130005

De MVS-15R, geschikt voor RF-bediening en CO2-vraagsturing, is het instapmodel van de Orcon woonhuisventilator die uiterst energiezuinig is en daarmee dus flink op de energiekosten bespaart. Uiteraard is deze woonhuisventilator ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs te koop. Hoe dit kan? Het toestel is opgebouwd uit een duurzame en slimme constructie die bestaat uit gerecyclede materialen, hiermee staat het toestel garant voor een lange levensduur.

De MVS-15R bevat een efficiënte RadiCal gelijkstroommotor die in het optimaal gevormde en dempende EPP slakkenhuis geplaatst is. De combinatie tussen de ventilator en behuizing maakt dat het toestel voor hoge en lage luchtdebielen kan worden ingezet en toch stil is met het laagste energieverbruik van Europa. Het voordeel: niet meer kiezen uit meerdere varianten woonhuisventilatoren maar 1 toestel voor 35 m3/h tot 435 m3/h! 

Leuk om te weten: de waaier achterover gebogen schoepen vervuilen nagenoeg niet, hierdoor kan dus flink op het onderhoud bespaard worden. Naast energiekosten bespaart de MVS-15R ook energie voor de installateur. De eenvoudige maar robuuste behuizing zorgt ervoor dat de MVS-15R eenvoudig te installeren en te onderhouden is. Vanaf nu dus één toestel voor verschillende luchtdebielen met energiebesparing op meerdere vlakken en ook nog eens een eigentijds design. 

Specificaties Orcon MVS-15R woonhuisventilator

  • Breedte 449 mm
  • Hoogte 389 mm
  • Diepte 303 mm
  • Energielabel E

 

De MVS-15R is uit te breiden met een radiografische afstandsbediening. De afstandsbediening RF is voor de bewoner eenvoudig en duidelijk in het gebruik. Door middel van 6 toetsen kiest de bewoner in welke stand het toestel draait. De afstandsbediening RF is eenvoudig te plaatsten, door het gebruik van de batterij is het aanbrengen van bekabeling overbodig. 

Het uitvoeren van de MVS-15R met een CO2 bedieningssensor geeft de bewoner bedieningsgemak en comfort, dat is waar de CO2 bedieningssensor voor staat. Met slechts één bediening is de bewoner in staat om de woning van een buitengewoon binnenklimaat te voorzien. Sturen op CO2, vocht en handmatig kunnen kiezen voor een gewenste ventilatiestand. Bijkomend voordeel is dat de uitbreiding met extra CO2 ruimtesensoren en RF afstandsbedieningen mogelijk is. 

Orcon MVS-15R woonhuisventilator aanvragen

Naam
Adres
Accessoires